OKtrefa.cz - GDPR | Ploty - Pletivo - Oplocení

OKtrefa.cz | Ploty - Pletivo - Oplocení OKtrefa.cz | Ploty - Pletivo - Oplocení OKtrefa.cz | Ploty - Pletivo - Oplocení

V košíku máte: 
0 položek za  0 Kč
Zobrazit košík

Zaregistrovat

GDPR

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
 
verze 1. účinná od 25.5.2018
  
Náš e-shop www.oktrefa.cz , společnost HARKO s.r.o., IČ:63496585 se sídlem Trávník 140, Kroměříž 76701 zapsaná v obchodních rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 22402 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). 
 
Respektujeme vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.
 
 
1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme. 
 
Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme. Pro ověření Vašeho e-mailu využíváme funkci double opt-in.
 
Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?
Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás nebo poskytnete hodnocení nákupu nebo zboží. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, u zasílání newsletteru, poradny, diskuze, recenze a další, v rozsahu tam uvedeném.
 
Jak vaše osobní údaje využíváme?
Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:
Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace
Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
Kontaktovat vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
Odpovědět na vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
Spravovat váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
Zkontrolovat váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
Zabránit zneužití našich služeb
Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:
u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,
u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,
u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,
nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).
Poté budou vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.
 
 
2. Budeme vás chránit
 
Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Aby byly platby kartou u nás co nejbezpečnější, všechny informace jsou odesílány v šifrované podobě pomocí protokolu SSL. To znamená, že informace prochází přes zabezpečené připojení a že vaše údaje o platební kartě nemohou externí strany přečíst. Při platbě kartou spolupracujeme s autorizovaným platebním zprostředkovatelem, který nám pomáhá přímo u vaší banky ověřit, že karta je platná pro nákupy. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s vámi. Údaje, které jsme od vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.
 
 
3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte
 
Abychom vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.
Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na naší adrese: info.oktrefa@harko.cz
 
 
4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat
 
Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:
Shopion s.r.o., IČ: 06919324., DIČ: CZ06919324. Wellnerova 1322/3c, Olomouc, 77900. Spisovná značka C 73784 vedená u Krajského soudu v Ostravě.
General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., IČ: 26087961, DIČ: CZ26087961, Průmyslová 5619/1, Jihlava, 58601, Spisovná značka C 66184 vedená v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, za účelem doručení objednaného zboží
Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, DIČ: CZ47114983, Politických vězňů 909/4, Praha 1, 22599, Spisovná značka A 7565 vedená u Městského soudu v Praze, za účelem doručení objednaného zboží
PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798, DIČ CZ25194798, K Borovému 99, Jažlovice, 25101 Říčany, Spisová značka C 105858 vedená v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, za účelem doručení objednaného zboží
 
Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.
 
 
5. Jaká jsou vaše práva? 
 
Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu info.oktrefa@harko.cz
 
 
6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení
 
Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.
 
 
KONTAKTY HARKO s.r.o.
Trávník 140
767 01  Kroměříž
tel.:  573 339 308
fax:  573 336 090
www.harko.cz
e-mail:  info.oktrefa@harko.cz


POBOČKA:
Nerudova 365
765 02  Otrokovice

Nejnověji v magazínu Ploty - Pletivo - Oplocení

22.04.2014
I když se to nezdá, tak i mezi žebříky je řada rozdílů a i svou funkčností patří do různých kategorií, ve kterých se liší nejenom tvar a výška žebříku, ale také doplňkový materiál, který vám dokáže výrazně ušetřit práci! Dávno jsou pryč doby, kdy se kupoval jeden dlouhý žebřík na opečovávání domu a případné sklízení úrody ze stromů, ...     zobrazit celý článek »
22.04.2014
Až 80% lidí si kupují žebříky ve zbytečných výškách, které na místo toho, aby byly výhodou, jsou spíše na škodu. Neutrácejte zbytečně a pojďte si společně se mnou projít způsob, jak lehce vybrat výšku žebříku, kterou potřebujete. Rozhodně vám to ušetří peníze! Málokterý kupující ví, jaká výška by měla být jeho žebříku. To je rozhodně špatně,...     zobrazit celý článek »

Aplikace a design:  ALMEO s.r.o. - aplikace a systémy

OKtrefa.cz  -  provozuje:  HARKO s.r.o.   |   Zásady ochrany osobních údajů